доц. д-р Сашо Асьов, д.м.

доц. д-р Сашо Асьов, д.м.

Специалист по: Ортопедия и травматология

Практикува в:
УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”
Завършил ВМИ-София през 1987 г. Има специалност по ортопедия и травматология; завършена магистратура по Здравен мениджмънт в УНСС; защитена дисертация на тема „Хирургично лечение на фрактурите на талуса“.
Работил е в Отделение по спортна медицина в Окръжна болница – Благоевград, лекар на футболен отбор „Пирин“ и в Клиника по ендопротезиране в гр. Етрополе. От 1992-2018 г. работи във Втора клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” последователно като ортопед-травматолог, началник на отделение клинично, главен административен лекар и началник клиника.  От 2018г. е началник на клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Св. Анна" /Окръжна болница/ - София.

Има специални интереси в областта на ендопротезирането на колянна и тазобедрена стави; хирургично лечение на травми и ортопедични заболявания на ходилото, както и на останалите травми на опорно-двигателния апарат.
Провел е множество специализации и курсове по хирургично лечение на травми и ортопедични заболявания, ставно ендопротезиране и реендопротезиране в страната и чужбина. Членува в Българска Ортопедо-Травматологична Асоциация, AО TRAUMA ASSOCIATION, EFFORT и др.

email: assiovmd@abv.bg

Прегледи при доц. Сашо Асьов: 

  • Всеки ВТОРНИК от 16:00-20:00ч /свободен прием/ след предварително записване по телефона
  • Всеки ПЪРВИ и ТРЕТИ ПОНЕДЕЛНИК от месеца /договор с НЗОК/ от 16:00-20:00ч /след предварително записване по телефона/

Още специалисти